Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Loupežnický med z Jičína.

Med kolážPod tímto názvem prodává Městské informační centrum Jičín med, který pochází z našich včel. Turisté si tak mohou odvézt sladkou a zdravou památku na pobyt ve městě a jeho okolí.

V Relaxu je prevence cool

V Nízkoprahovém klubu Relax jsme se v červnu zaměřili na téma „Prevence je cool“, kterým jsme chtěli našim klientům rozšířit obzory ohledně dodržování bezpečnosti a chování v rizikových situacích. Uživatelé naší služby měli možnost si získané vědomosti následně ověřit při praktických nácvicích, které v klubu probíhaly průběžně celý měsíc.

Relax na návštěvě na obvodním oddělení Policie ČR v Nové Pace

S klienty našeho klubu jsme se 26. června zúčastnili exkurze na obvodním oddělení Policie České republiky v Nové Pace, kde pro nás byl připraven bohatý program. Dozvěděli jsme se mnoho nových informací a mohli jsme si vyzkoušet část výstroje příslušníků policie.

V PoHoDě je zdraví na prvním místě

V měsíci červnu se klienti nízkoprahového klubu PoHoDa věnovali tématu „Ve zdravém těle, zdravý duch“. Cílem tématu bylo, aby se klienti orientovali v problematice zdravého životního stylu.

V Exitu kvetla láska po celý červen

V měsíci červnu jsme se zaměřili na dospívání, vztahy, lásku a situace, které jsou s nimi spojené. A protože láska prochází také žaludkem, učili jsme se připravovat dobré jídlo a pití.

Děkujeme za darování ledničky, pračky a kočárku pro dvojčata!

Před nedávnem jsme uveřejnili na FB prosby o darování pračky, ledničky a kočárku pro dvojčata. Vše jsme sháněli pro dvě rodiny s dětmi v nouzi. Všechny věci již máme přislíbené. Děkujeme Vám za sdílení našich proseb. Díky Vám se podařilo věci sehnat s opravdu velkou rychlostí. V příštím týdnu je rodinám dopravíme. Děkují zaměstnanci Oblastní charity Jičín!

Vedoucí NZDM dostala služební vůz.

Mája předání autaAž do této chvíle musela vedoucí našich nízkoprahových klubů pro děti a mládež používat při přesunech mezi pracovišti v Jičíně, Hořicích a Nové Pace soukromé auto. Díky nadaci V.A.K.U.B. ale dostala služební vůz. DĚKUJEME!

Pomozte mamince v tíživé situaci!

THE NEW YOURádi bychom Vás požádali o pomoc při hledání pračky a kombinovaného sporáku pro maminku ze Semil, která se stará sama o čtyři děti. Rodině tímto způsobem pomáháme řešit nepříznivou situaci. V případě zájmu o pomoc volejte na tel. číslo 735 747 407 nebo mail: pokornas@charitajicin.cz. Děkujeme!

Charita se stala oficiálním partnerem Národní potravinové sbírky

Charita Česká republika, platforma Byznys pro společnost, Česká federace potravinových bank, NADĚJE a Armáda spásy ve čtvrtek 22. června podepsaly Memorandum o spolupráci v rámci příprav a realizace Národní potravinové sbírky 2017. Tímto aktem byly oficiálně zahájeny přípravy jejího letošního 5. ročníku, který se uskuteční 11. listopadu 2017.

Nízkoprahový klub PoHoDa se zapojil do festivalu Za hranice

V termínu od 8. – 11. 6. 2017 se ve slovenské Trstené konal festival Za hranice, který pořádal V. I. A. C – Inštitút pre podporu a rozvoj mládeže. Tento festival vznikl v rámci partnerské spolupráce na mezinárodním projektu Europe for us, we for Europe.