Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Hola, hola, škola volá do Relaxu!

Téma pro měsíc září bylo „Back to school“, jelikož nám opět startuje školní rok a děti se chystají na ranní vstávání, domácí úkoly, učení, ale také se již určitě těší na nové i staré kamarády, paní učitelky nebo pány učitele. V Relaxu jsme chtěli dětem začátek školního roku trochu zpříjemnit, a proto bylo naším cílem, aby jejich návrat do školy byl co nejzábavnější, nejzajímavější a aby si také osvěžili témata jako kamarádství a vztahy mezi lidmi.

V PoHoDě se nebojí říct si o pomoc!

V měsící září se v PoHoDě věnovali tématu „Neboj se říct o pomoc!“. V rámci tohoto tématu se klienti dozvěděli, jaké organizace jim v případě potřeby mohou pomoci, jak o pomoc požádat, i jak se zachovat v krizové situaci

U nás v klubu Exit je komunikace velká legrace!

V září jsme s našimi klienty zkoušeli projít různá úskalí komunikace. Společně jsme se zajímali o druhy komunikace, hráli jsme si hry, které nám komunikaci zlepšují, nebo jsme si povídali o tématech, která s komunikací souvisí.

Řekněme domácímu násilí NE!

Pracovníci Oblastní charity Jičín  se s domácím násilím setkávají bohužel i na Jičínsku i Semilsku....

Prosba o materiální pomoc pro rodinu se třemi dětmi.

Dobrý den. Pro rodinu se třemi dětmi hledáme:
- dvoupatrovou postel za odvoz
- 2 ks matrací
- pračku
Jedná se o rodinu ze Semil, která se potýká s nedostatkem financí. Rodina žije na periferii města a nemá prostředky na zařízení bytu 1+1, kde všichni žijí. Matka na RD, partner pracuje, 2 děti na ZŠ.
Pokud byste nám chtěli uvedené věci věnovat, kontaktuje naši sociální pracovnici Mgr. Veroniku Sofii Pokornou na tel.: 730 543 724 nebo emailem: pokornas@charitajicin.cz
Děkujeme!

V srpnu jsme si v Relaxu užívali volného času!

Letní prázdniny se nám přehouply do své druhé poloviny a pomalu se nám přiblížil začátek školního roku. My v Relaxu jsme se ale rozhodli, že si ten druhý měsíc prázdnin pořádně užijeme! V srpnu se toho u nás dělo opravdu hodně. Sportovali jsme, zvelebili jsme si klub tak, aby se nám v něm ještě více líbilo, byli jsme na pouti, v Aqua centru v Jičíně a ke konci měsíce jsme v klubu dokonce přespali.

Během srpna se klienti PoHoDy věnovali možnostem smysluplného trávení volného času

Srpen byl zaměřený především na volný čas a jeho využití. Cílem měsíce bylo, aby klienti znali možnosti smysluplného trávení času v Hořicích a blízkém okolí.

Srpnový Exit ve znamení festivalů

K letním měsícům neodmyslitelně patří festivaly. Proto i my jsme se rozhodli v klubu Exit zaměřit měsíční téma do tohoto duchu a během srpna jsme si prošli pěti různými druhy festivalů.

Nuda?...neznáme!!!

PoHoDa se představí na akcích pro veřejnost

Zajímává Vás činnost hořické PoHoDy či nízkoprahových klubů obecně? Přijďte se zeptat pracovnic klubu, které budou v Hořicích činnost PoHoDy prezentovat na akci Nuda? …Neznáme!!!, který připravuje MAS Podchlumí.

Více informací o jednotlivých akcích se dozvíte na:

Těšíme se na Vás!

Tým NZDM PoHoDa

Místo: Hořice - Smetanovy sady
Termín: 4. 9. 2017, 14:00 — 4. 9. 2017, 17:00

Run of clean

Zajímává Vás činnost hořické PoHoDy či nízkoprahových klubů obecně? Přijďte se zeptat pracovnic klubu, které budou v Hořicích činnost PoHoDy prezentovat na akci Run of Clean pořádaném SebeRevoltou Hořice.

Více informací o jednotlivých akcích se dozvíte na:

Těšíme se na Vás!

Tým NZDM PoHoDa