Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Sbírka pro Michala

Pamatujete si na naší sbírku pro Michala? Dopadla dobře. Michal Vám všem moc děkuje za nový mechanický vozík!

Táhneme za jeden provaz!

Měsíc červen se nesl Relaxem ve znamení přátelství. Jak už název měsíce napovídá, učili jsme se spolu vzájemně vycházet a vážit si přátelství a našich přátel.

Aktivní PoHoDáři

Červen se pro nás stal měsícem sportu a různých volnočasových aktivit. Cílem měsíce bylo seznámit klienty s co nejvíce aktivitami, kterým se mohou během letních prázdnin věnovat.

S Exitem nezávisle o závislostech

Červen jsme v klubu Exit věnovali závažnějšímu tématu, konkrétně závislostem, se kterými se v dnešní době potýká stále více lidí. Nemluvili jsme jen o klasických drogách, ale i o jiných závislostech…

K průzkumu Charity o mladých a chudobě vznikl cyklus fotografií Tomáše Pospěcha

Charita Česká republika se letos věnuje tématu Mladí a chudoba. Společně s Českou biskupskou konferencí a společností Median k němu připravila výzkum, který potvrdil předpoklad, že nejvíc záleží na tom, do jakých podmínek se narodíte. Jinými slovy, že chudoba je v Česku dědičná. K tématu vznikla i série fotografií Tomáše Pospěcha z nízkoprahového zařízení Fénix v Lipníku nad Bečvou. Tento typ sociálních služeb je totiž jedním z účinných nástrojů, kterým Charita v celé republice dětem a mladým lidem pomáhá.

Květen v Relaxu ve znamení hesla „Co je doma, to se počítá!“

Měsíc květen byl v našem klubu přímo nabitý nejrůznějšími aktivitami a akcemi. Nejen, že jsme společně navštívili psí útulek v Nové Pace a místní hasičskou stanici, ale hlavně jsme se dozvěděli mnoho nových informací ohledně péče o dům, zahradu, rodinu a její členy včetně domácích mazlíčků.

Klienti z PoHoDy poznávali možnosti města Hořice

Pro měsíc květen jsme si jako preventivní téma vybrali „moje město“, kde jsme se zaměřili na znalost a orientaci po Hořicích a okolí. Nezapomněli jsme ani na historii, volnočasové aktivity a základní údaje, které by měl každý správný "hořičák" mít.

Exit plný májové lásky

Květen je považován za měsíc lásky, a proto se i téma klubu Exit neslo v tomto duchu. V průběhu měsíce jsme se věnovali kamarádství, lásce, vztahům a všemu s tím spojenému.

V Hořicích se konal již potřetí Den dětí

I letos pracovnice Nízkoprahového klubu PoHoDa při plánování programu na jaro myslely na děti z Hořic a okolí. Každý ročník je o něco větší, než ten předchozí a věříme, že to tak bude i nadále!

Výroční zpráva 2017

VÍTE, ŽE V ROCE 2017 JSME PRACOVALI S 1070 KLIENTY? ŽE JSME OTEVŘELI NOVOU SOCIÁLNÍ SLUŽBU V LIBERECKÉM KRAJI? NEVÍTE? TAK SI PŘEČTĚTE NAŠI VÝROČNÍ ZPRÁVU.