Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:

Mini SOUTĚŽ Adopce na dálku

banner - FB soutěž 6_2017Ke Dni dětí

je na našich facebookových stránkách odstartována mini SOUTĚŽ!

Lajkujte, piště a vyhrajte!

Soutěžit můžete do půlnoci 7. 6. 2017!

Na první 3 výherce čeká drobná odměna.

Pracovnice Centra Sasanka...

Sasanka pracovnice

...jak vyrážíme do terénu:-).

Děkujeme za darovanou postel!

Zaměstnanci Oblastní charity Jičín děkují jedné hodné paní z Lomnice nad Popelkou, která se rozhodla, že postel koupí a holčičce jí věnuje. Děkujeme také Vám všem, kteří jste se během krátké doby ozvali s různými nabídkami pomoci! DĚKUJEME!

Malá holčička přišla o rodiče

Desetiletá holčička ze Semil přišla o rodiče. Navíc teď spí na karimatce. Na normální postel není místo. Darujete jí rozkládací postel? Více informací na tel: 735 747 407 nebo pište SMS a zavoláme zpět. Děkujeme!

Oslava krásných narozenin

Oslava 100 narozenin v CHPSRáno 21.3 se u paní J.R. ve Starých Hradech sešlo mnoho gratulantů a mezi nimi také pracovníci pečovatelské služby Oblastní charity Jičín.  Důvodem byla oslava jejích krásných narozenin, protože ač to zní neuvěřitelně, paní J.R. se narodila v roce 1917. Gratulanti předali drobné dárečky a zaznělo mnoho hezkých písní v podání Mgr. Chalupníkové a Bc.Hylmarové. Gratulujeme!!!

Poděkování za vytvoření loga

fialka_final_logotyp_60Rádi bychom poděkovali paní Zuzaně Jurové z Turnova, která věnovala svůj čas tvorbě loga pro nově zřízené Centrum Fialka v Lomnici nad Popelkou. Děkujeme!

Tříkráloví koledníci byli za odměnu v kině

Kino - tříkrálové promítání 2017V sobotu 18.2. se v Biografu Český ráj v Jičíně promítal Anděl Páně 2 jako poděkování pro všechny tříkrálové koledníky. Zvláštní poděkování patří našim dobrovolným koordinátorům, bez kterých bychom 400 koledníků určitě nezvládli zabezpečit. Jsou to Marie Kuželová ze Staré Paky, Tomáš Jirásko z Lázní Bělohradu, Zdena Válková z Nové Paky, Jiří Rejlek a Anna Kovářová z Jičína.  Přidejte se k Tříkrálové sbírce příští rok a budete moci jít do kina s námi!

David Rejlek, ředitel Oblastní charity Jičín

Tříkrálový benefiční koncert Betlémská hvězda

Srdečně Vás zveme na benefiční koncert Betlémská hvězda 2017, který se koná v neděli 8. ledna v Porotním sále Jičínského zámku!!

Tesco Jičín darovalo občerstvení pro koledníky Tříkrálové sbírky!

TescoPravidlem bývá, že na Tři krále je počasí nevlídné. Tříkráloví koledníci se vrací promrzlí, unavení, ale šťastní, plní pozitivních zážitků. A proto děkujeme  supermarketu Tesco v Jičíně za vstřícné jednání a darování potraviny v celkové hodnotě 1.752,00 Kč. Díky daru poskytneme koledníkům zázemí. Malým mudrcům můžeme uvařit čaj na zahřátí, dospělým králům kávu a k tomu nabídnout sušenky na načerpání nové energie.

Děkujeme firmě DIMATEX

za darování vytříděných přehozů, závěsů, záclon a ubrusů, ze kterých šijeme nádherné pláště pro naše Tříkrálové koledníky v Jičíně a Hořicích. Podívejte, v jakých kostýmech můžete letos potkat naše bájné krále. (www.recyklace-textilu.cz )

IMG_4938%5b1%5d