Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:

Alza pomáhá rodinám s dětmi!

alza_czDěkujeme společnosti Alza, která věnovala pomůcky pro zkvalitnění poskytování služeb pro rodiny s dětmi na Semilsku. Tento dar usnadní sociálním pracovníkům spolupráci s dětmi a podpoří komunikaci v rodině.

Prosba o materiální pomoc pro rodinu se třemi dětmi.

Dobrý den. Pro rodinu se třemi dětmi hledáme:
- dvoupatrovou postel za odvoz
- 2 ks matrací
- pračku
Jedná se o rodinu ze Semil, která se potýká s nedostatkem financí. Rodina žije na periferii města a nemá prostředky na zařízení bytu 1+1, kde všichni žijí. Matka na RD, partner pracuje, 2 děti na ZŠ.
Pokud byste nám chtěli uvedené věci věnovat, kontaktuje naši sociální pracovnici Mgr. Veroniku Sofii Pokornou na tel.: 730 543 724 nebo emailem: pokornas@charitajicin.cz
Děkujeme!

Loupežnický med z Jičína.

Med kolážPod tímto názvem prodává Městské informační centrum Jičín med, který pochází z našich včel. Turisté si tak mohou odvézt sladkou a zdravou památku na pobyt ve městě a jeho okolí.

Děkujeme za darování ledničky, pračky a kočárku pro dvojčata!

Před nedávnem jsme uveřejnili na FB prosby o darování pračky, ledničky a kočárku pro dvojčata. Vše jsme sháněli pro dvě rodiny s dětmi v nouzi. Všechny věci již máme přislíbené. Děkujeme Vám za sdílení našich proseb. Díky Vám se podařilo věci sehnat s opravdu velkou rychlostí. V příštím týdnu je rodinám dopravíme. Děkují zaměstnanci Oblastní charity Jičín!

Vedoucí NZDM dostala služební vůz.

Mája předání autaAž do této chvíle musela vedoucí našich nízkoprahových klubů pro děti a mládež používat při přesunech mezi pracovišti v Jičíně, Hořicích a Nové Pace soukromé auto. Díky nadaci V.A.K.U.B. ale dostala služební vůz. DĚKUJEME!

Pomozte mamince v tíživé situaci!

THE NEW YOURádi bychom Vás požádali o pomoc při hledání pračky a kombinovaného sporáku pro maminku ze Semil, která se stará sama o čtyři děti. Rodině tímto způsobem pomáháme řešit nepříznivou situaci. V případě zájmu o pomoc volejte na tel. číslo 735 747 407 nebo mail: pokornas@charitajicin.cz. Děkujeme!

Mini SOUTĚŽ Adopce na dálku

banner - FB soutěž 6_2017Ke Dni dětí

je na našich facebookových stránkách odstartována mini SOUTĚŽ!

Lajkujte, piště a vyhrajte!

Soutěžit můžete do půlnoci 7. 6. 2017!

Na první 3 výherce čeká drobná odměna.

Pracovnice Centra Sasanka...

Sasanka pracovnice

...jak vyrážíme do terénu:-).

Děkujeme za darovanou postel!

Zaměstnanci Oblastní charity Jičín děkují jedné hodné paní z Lomnice nad Popelkou, která se rozhodla, že postel koupí a holčičce jí věnuje. Děkujeme také Vám všem, kteří jste se během krátké doby ozvali s různými nabídkami pomoci! DĚKUJEME!

Malá holčička přišla o rodiče

Desetiletá holčička ze Semil přišla o rodiče. Navíc teď spí na karimatce. Na normální postel není místo. Darujete jí rozkládací postel? Více informací na tel: 735 747 407 nebo pište SMS a zavoláme zpět. Děkujeme!