Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:

Sbírka pro Michala se blíží do FINÁLE!

Díky Vám bylo v pondělí 12.2. v osm hodin ráno na účtu 25 750 korun.  Máme z toho velkou radost. Děkujeme Vám!

Sbírka pro Michala JEDE!!!

V pátek 9.2. dopoledne bylo na sbírkovém účtu neuvěřítelých 19 400 korun!

Moc děkujeme!!!

Tesco Hypermarket Jičín

Děkujeme prodejně Tesco Hypermarket Jičín za potravinový dar, který sloužil jako občerstvení pro Tříkrálové koledníky!

Tesco

Na Tříkrálové koledě s námi byl Český rozhlas.

Poděkování

V minulých dnech jsme Vás prosili o pomoc pro matku samoživitelku na rodičovské dovolené s 3 dětmi žijící v Semilech, která si nemohla dovolit pořídit nové matrace, které velmi nutně potřebovala. Dárce se již našel. Máme z Vaší pomoci radost a DĚKUJEME!

Alza pomáhá rodinám s dětmi!

alza_czDěkujeme společnosti Alza, která věnovala pomůcky pro zkvalitnění poskytování služeb pro rodiny s dětmi na Semilsku. Tento dar usnadní sociálním pracovníkům spolupráci s dětmi a podpoří komunikaci v rodině.

Prosba o materiální pomoc pro rodinu se třemi dětmi.

Dobrý den. Pro rodinu se třemi dětmi hledáme:
- dvoupatrovou postel za odvoz
- 2 ks matrací
- pračku
Jedná se o rodinu ze Semil, která se potýká s nedostatkem financí. Rodina žije na periferii města a nemá prostředky na zařízení bytu 1+1, kde všichni žijí. Matka na RD, partner pracuje, 2 děti na ZŠ.
Pokud byste nám chtěli uvedené věci věnovat, kontaktuje naši sociální pracovnici Mgr. Veroniku Sofii Pokornou na tel.: 730 543 724 nebo emailem: pokornas@charitajicin.cz
Děkujeme!

Loupežnický med z Jičína.

Med kolážPod tímto názvem prodává Městské informační centrum Jičín med, který pochází z našich včel. Turisté si tak mohou odvézt sladkou a zdravou památku na pobyt ve městě a jeho okolí.

Děkujeme za darování ledničky, pračky a kočárku pro dvojčata!

Před nedávnem jsme uveřejnili na FB prosby o darování pračky, ledničky a kočárku pro dvojčata. Vše jsme sháněli pro dvě rodiny s dětmi v nouzi. Všechny věci již máme přislíbené. Děkujeme Vám za sdílení našich proseb. Díky Vám se podařilo věci sehnat s opravdu velkou rychlostí. V příštím týdnu je rodinám dopravíme. Děkují zaměstnanci Oblastní charity Jičín!

Vedoucí NZDM dostala služební vůz.

Mája předání autaAž do této chvíle musela vedoucí našich nízkoprahových klubů pro děti a mládež používat při přesunech mezi pracovišti v Jičíně, Hořicích a Nové Pace soukromé auto. Díky nadaci V.A.K.U.B. ale dostala služební vůz. DĚKUJEME!