Sbírka pro Michala

Pamatujete si na naší sbírku pro Michala? Dopadla dobře. Michal Vám všem moc děkuje za nový mechanický vozík!

Táhneme za jeden provaz!

Měsíc červen se nesl Relaxem ve znamení přátelství. Jak už název měsíce napovídá, učili jsme se spolu vzájemně vycházet a vážit si přátelství a našich přátel.

Aktivní PoHoDáři

Červen se pro nás stal měsícem sportu a různých volnočasových aktivit. Cílem měsíce bylo seznámit klienty s co nejvíce aktivitami, kterým se mohou během letních prázdnin věnovat.

S Exitem nezávisle o závislostech

Červen jsme v klubu Exit věnovali závažnějšímu tématu, konkrétně závislostem, se kterými se v dnešní době potýká stále více lidí. Nemluvili jsme jen o klasických drogách, ale i o jiných závislostech…

Květen v Relaxu ve znamení hesla „Co je doma, to se počítá!“

Měsíc květen byl v našem klubu přímo nabitý nejrůznějšími aktivitami a akcemi. Nejen, že jsme společně navštívili psí útulek v Nové Pace a místní hasičskou stanici, ale hlavně jsme se dozvěděli mnoho nových informací ohledně péče o dům, zahradu, rodinu a její členy včetně domácích mazlíčků.

Klienti z PoHoDy poznávali možnosti města Hořice

Pro měsíc květen jsme si jako preventivní téma vybrali „moje město“, kde jsme se zaměřili na znalost a orientaci po Hořicích a okolí. Nezapomněli jsme ani na historii, volnočasové aktivity a základní údaje, které by měl každý správný "hořičák" mít.

Exit plný májové lásky

Květen je považován za měsíc lásky, a proto se i téma klubu Exit neslo v tomto duchu. V průběhu měsíce jsme se věnovali kamarádství, lásce, vztahům a všemu s tím spojenému.

V Hořicích se konal již potřetí Den dětí

I letos pracovnice Nízkoprahového klubu PoHoDa při plánování programu na jaro myslely na děti z Hořic a okolí. Každý ročník je o něco větší, než ten předchozí a věříme, že to tak bude i nadále!

PROSBA O POMOC PRO MAMINKU SE DVĚMA DĚTMA Z LOMNICKA.

Jejich cesta k novému životu počala ubytováním v azylovém domě a nyní se postupně snaží investovat do bydlení. Se zvyšujícími se teplotami již nelze chladit potraviny za okny, proto hledáme dárce lednice, která by rodině velmi pomohla.

Nudu v Pace neznáme!

V dubnu jsme se v klubu rozhodně nenudili, protože jsme měli měsíční téma – Nudu v Pace neznáme! Celý měsíc jsme věnovali tomu, jak trávit vhodně volný čas v Nové Pace a jejím okolí. V průběhu týdne jsme tradičně vyráběli, vařili, soutěžili, ale také jsme měli na klubu jednu velkou akci. V úterý 24. 4. 2018 k nám zavítal YouTuber Fayne, který nám v Relaxu udělal super besedu a jeden den jsme s klubem udělali něco pro „Den Země“ a přispěli úklidem okolí.