Ocenění naší práce
28. listopadu 2019 Novinky

Ocenění naší práce

Naší Pečovatelské službě se dostalo milého ocenění. Vedoucí služby Mgr. Václav Kubánek obdržel jako poděkování za svou práci "charitní stříbrný kříž".

Akce se konala u příležitosti 30. výročí svatořečení sv. Anežky , patronky České charity, v Hradci Králové.

"Václav působí v naší Charitě od roku 2013. Od svého nástupu se Václav vždy velmi aktivně zapojoval a dodnes zapojuje do všech aktivit, které pořádáme, a které jsou nad rámec jeho pracovních povinností. Můžete ho najít všude tam, kde se u nás něco děje. Jedná se například o Potravinovou sbírku; Tříkrálovou sbírku; pomoc v našem potravinovém skladu; aktivně pomáhá našemu včelaření a při rozvoji našeho sociálního podniku."

On sám své ocenění skromně komentuje slovy, že jde o ocenění všech jeho kolegů. My jsme moc rádi, že ho máme a přejeme jemu i lidem v celé Pečovatelské službě hodně síly, pevné zdraví a pozitivní přístup do dalších let. Moc si Vaší práce vážíme!

Charitní pečovatelská služba
Havlíčkova 442, Kopidlno, 507 32