Letní prázdniny v nízkoprahovém klubu Relax

Ani v létě jsme se v našem klubu nenudili. V červenci i v srpnu jsme se věnovali tématům, které úzce souvisí s letními měsíci. Dozvěděli jsme se nové informace ohledně stravování v horkých letních dnech a prohloubili své znalosti v oblastech bezpečného chování při letních aktivitách. Také jsme se věnovali tématu rizikových situací, které mohu o prázdninách nastat.

Doprava a cestování s Exitem

První prázdninový měsíc jsme se v klubu Exit věnovali dopravě a cestování. A co jsme se o cestování po Jičíně a okolí vše dozvěděli?

Prosba o pomoc pro maminku se třemi dětmi.

Prosíme Vás o pomoc pro těhotnou maminku v nouzi s dalšími 3 nezl. dětmi, kterou opustil její manžel.
Maminka žije s dětmi v malé garsonce v Nové Pace. Nejstarší dítě je předškolák a finanční situace i s ohledem na odchod manžela od rodiny není slavná.

S Exitem o dopravě a cestování

Sbírka pro Michala

Pamatujete si na naší sbírku pro Michala? Dopadla dobře. Michal Vám všem moc děkuje za nový mechanický vozík!

Táhneme za jeden provaz!

Měsíc červen se nesl Relaxem ve znamení přátelství. Jak už název měsíce napovídá, učili jsme se spolu vzájemně vycházet a vážit si přátelství a našich přátel.

Aktivní PoHoDáři

Červen se pro nás stal měsícem sportu a různých volnočasových aktivit. Cílem měsíce bylo seznámit klienty s co nejvíce aktivitami, kterým se mohou během letních prázdnin věnovat.

S Exitem nezávisle o závislostech

Červen jsme v klubu Exit věnovali závažnějšímu tématu, konkrétně závislostem, se kterými se v dnešní době potýká stále více lidí. Nemluvili jsme jen o klasických drogách, ale i o jiných závislostech…

Květen v Relaxu ve znamení hesla „Co je doma, to se počítá!“

Měsíc květen byl v našem klubu přímo nabitý nejrůznějšími aktivitami a akcemi. Nejen, že jsme společně navštívili psí útulek v Nové Pace a místní hasičskou stanici, ale hlavně jsme se dozvěděli mnoho nových informací ohledně péče o dům, zahradu, rodinu a její členy včetně domácích mazlíčků.

Klienti z PoHoDy poznávali možnosti města Hořice

Pro měsíc květen jsme si jako preventivní téma vybrali „moje město“, kde jsme se zaměřili na znalost a orientaci po Hořicích a okolí. Nezapomněli jsme ani na historii, volnočasové aktivity a základní údaje, které by měl každý správný "hořičák" mít.