Psycholog nebo psychoterapeut

17. listopadu 861, Jičín Plný úvazek Ihned, nebo po domluvě. výběrové řízení
Kontaktní osoba
Jaroslav Ludvík DiS. Jaroslav Ludvík DiS.

vedoucí Centra Sasanka
Tel.: 733 741 753 E-mail: vedouci.sasanka@charitajicin.cz

Oblastní charita Jičín vyhlašuje výběrové řízení na pozici psycholog nebo psychoterapeut pro rodiny s dětmi.

Náplň práce:

Řešení vztahových problémů v rodině s dětmi, práce s rodinným systémem. Vše v režimu sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi (motivovaný klient), ale také v režimu pověření k sociálně právní ochrany dítěte (nemotivovaný klient) V tomto režimu máme nastavenu spolupráci s příslušným orgánem sociálně právní ochrany dítěte při MěÚ.

Požadavky na vzdělání:

Psycholog: Požadujeme řádné ukončení jednooborové psychologie NEBO magisterského programu s humanitním zaměřením a současně s absolvovaným psychoterapeutickým výcvikem v metodách manželského poradenství a psychoterapie v rozsahu min. 400 hodin NEBO obdobného dlouhodobého psychoterapeutického výcviku akreditovaného ve zdravotnictví.

Psychoterapeut: Ukončené VŠ vzdělání humanitního směru, absolvovaný psychoterapeutický výcvik v metodách manželského poradenství a psychoterapie v rozsahu min. 400 hodin NEBO obdobného dlouhodobého psychoterapeutického výcviku akreditovaného ve zdravotnictví.

Další požadavky:

• Spolu s doklady o vzdělání nám zašlete profesní životopis a motivačního dopisu na email: vedouci.sasanka@charitajicin.cz
  • Požadujeme velkou schopnost samostatné práce a ochotu učit se novým věcem a dále se vzdělávat.

Co nabízíme:

• Smlouvu na dobu určitou po dobu jednoho roku s možností prodloužení.
  • Nástup ihned nebo po domluvě.
  • Celý nebo zkrácený úvazek dle domluvy.
  • Odpovídající mzdu dle praxe uchazeče.
  • Služební telefon.
  • Možnost dalšího vzdělávání.
  • Možnost podílet se na rozvoji služby.
  • Dovolenou v délce 5 týdnů.
  • Sick day´s.
  • Dobře nastavenou spolupráci s úsekem sociálně právní ochrany dětí při MěÚ Jičín.
  • Spolupráci s našimi dalšími terapeuty.
  • Supervizi.