Hořický klub PoHoDa je nově pro mladší
11. února 2020 Novinky

Hořický klub PoHoDa je nově pro mladší

Po více jak deseti letech provozu čeká Nízkoprahový klub PoHoDa v Hořicích velká změna. Od února 2020 mohou klub navštěvovat děti a mládež ve věku od 8 do 20 let. Otevíráme se tedy mladším dětem než doposud.

Cílem této změny je oslovit větší množství dětí, kterým můžeme služby nízkoprahového klubu nabídnout, a pomoci i jim s jejich problémy a trápením. Praxe Nízkoprahového klubu PoHoDa ukazuje, že mladší děti mají zájem do našeho zařízení docházet. Rádi jim proto vycházíme vstříc a budeme tu i pro ně v jejich těžkých okamžicích.

Klub byl založen a funguje jako místo, kde jsou dětem nabízeny nejen různé sociální služby, ale je to také místo, kde mohou děti a mladí lidé trávit svůj volný čas. Jsou tu pro ně k dispozici různé volnočasové aktivity, které slouží nejen jako „lákadlo“, ale také jako prostředek k navázání vztahu mezi pracovníky a dětmi. Na každý měsíc je zde připraven preventivní program, prostřednictvím kterého se snažíme dětem a mladistvým něco předat, něco je naučit. Zejména tu však najdou pomoc, podporu a radu, když si ve svém životě neví s něčím rady.

Více informací a kontakty najdete zde:

Nízkoprahový klub PoHoDa Hořice
Janderova 808, Hořice, 508 01